Banned

Játékosok korlátozása és kitiltása!

Fontos megjegyeznünk, évente körülbelül 3-4 ezer aktív játékosunk van és, hogy nagyon ritkán alkalmazunk bármilyen szankciót egy egy versenyző ellen. Különös tekintettel a kiskorú játékosokra, tehát ha ezt az oldalt látod, az azt jelenti, hogy a döntésünket megelőzően alaposan megvizsgáltunk a kialakult helyzetet és úgy döntöttünk a kitiltásodról. Évente általában 1-2 játékost korlátozunk ezért ha megbüntettünk alapos okunk volt rá.

Kétféle kitiltási módszert alkalmazunk két hatályos szabályzata alapján. 

Az egyik és felsőbbrendű az a közösségi szabályok ebbe beleértve minden olyan közösségi felületet, amin elérhetőek vagyunk, instagram,discord, facebook,twitter stb stb.  A közösségi szabályok miatti kilátásokat soha nem bíráljuk felül és soha nem módosítunk rajta, mikor létrehoztuk az Axxial Gaminget 2018-ban akkor bevezettük és azóta is tartjuk magunkat ehhez. Tehát ha egy csoportból ki lettél tiltva azzal egyidőben lemondtál minden olyan lehetőségről, ami kapcsolatos az axxialgaminggel, lehet az verseny,  nyereményjáték, közösségi esemény stb. 

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy nem jegyezzük fel azt, hogy egy versenyző miért, mikor és hol kapott büntetést. Nem áll módunkban bizonyítani, megvitatni azt, hogy büntetés jogosan lett kiosztva vagy sem.

A másik a versenyszabályok, amik csak versenyzőkre érvényes, beleértve az online és offline versenyeket játékoktól függetlenül. A versenyszabályzat megsértése miatt kiosztott kibüntetések mindig tartalmazzák, a büntetés okát és annak idejét, de főszabály szerint külön nem tájékoztatunk senkit arról, hogy eltiltottuk versenyekről. Általában akkor derül ki ha következő versenyre regisztrálni szeretne. 

A játékos korlátozása/kitiltása nem jelenti az egész csapat kitiltását  csakis az adott személyre, személyekre érvényes. Azonban ha a kitiltott személy a tiltása ellenére is regisztrál, akkor a csapatot is kizárjuk.

Adatvédelmi okok miatt a kitiltott személyek listája csak játékos neveket tartalmaz, amit ide kattintva olvashatsz.

Ha nem szerepelsz a listán, de nem tudsz csatlakozni egy csoportban, vagy discordra akkor is büntetés alatt állsz és nem indulhatsz versenyen. Kisebb szabálysértések mint discord spamelés, nem kerülnek külön indoklásra, és nem oldjuk fel őket soha. Az eset tisztázása érdekébe lépj velünk kapcsolatba a lentebbi hivatkozás segítésével. 

Fentebb olvasható információk tájékoztató jellegűek és nem áll módunkban további információt megadni. A kizárások nem képezik alku tárgyát, különösen nem vásárolható meg az unbann.

Ha nem kaptál tájékoztatást a korlátozásról vagy felülvizsgálatot szeretnél kérni, lépj kapcsolatba velünk, kattints ide

Axxial Gaming
Szeged 2018

Utoljára frissítve 2023. december 20.

Axxial_Gaming_logo-whitered_no bg

Ilyés Árpád EV
Adószám: 57732705-1-43
1203 Budapest, Ősz utca 2.
OTP Bank Számlaszám: 11773085-00639417
esport@axxialgaming.hu

 

Borzák Attila e.v.
Nyilvántartási szám: 51249849
Adószám: 68115290-1-41