Banned

Játékosok kitiltása!

Fontos megjegyeznünk, évente körülbelül 3-4 ezer aktív játékosunk van és hogy nagyon ritkán alkalmazunk bármilyen szankciót egy egy versenyző ellen. Különös tekintettel a kiskorú játékosokra, tehát ha ezt az oldalt látod, az azt jelenti, hogy a döntésünket megelőzően alaposan megvizsgáltunk a kialakult helyzetet és úgy döntöttünk a kitiltásodról. Évente általában 1-2 játékost korlátozunk ezért ha megbüntettünk alapos okunk volt rá.

Két féle kitiltási módszert alkalmazunk két hatályos szabályzata alapján. 

Az egyik és elsőbbrendű az a közösségi szabályok ebbe beleértve minden olyan közösségi felületet, amin elérhetőek vagyunk, instagram,discord, facebook,twitter stb stb.  A közösségi szabályok miatti kilátásokat soha nem bíráljuk felül és soha nem módosítunk rajta, mikor létrehoztuk az Axxial Gaminget 2018-ban akkor bevezettük és azóta is tartjuk magunkat ehhez. Tehát ha egy csoportból ki lettél tiltva vagy letiltottad bármelyik oldalunkat. Azzal egyidőben lemondtál minden olyan lehetőségről, ami kapcsolatos az axxialgaminggel, lehet az verseny,  nyereményjáték, közösségi esemény stb.

A másik a versenyszabályok, amik csak versenyzőkre érvényes, beleértve az online és offline versenyeket játékoktól függetlenül. A versenyek miatti büntetések mindig tartalmazzák, a büntetés okát és annak idejét, de főszabály szerint külön nem tájékoztatunk senkit arról, hogy eltiltottuk versenyekről. Általában akkor derül ki ha következő versenyre regisztrálni szeretne. Az ilyen jellegű kitiltások csak a versenyt vezető adminisztrátorok oszthatnak ki, és csak ők oldhatják fel, ha letelt büntetése. (tehát a brand managerek nem)

A játékos korlátozása/kitiltása nem jelenti az egész csapat kitilását csakis az adott személyre, személyekre érvényes. Azonban ha a kitiltott személy a tiltása ellenére is regisztál, akkor a csapatot is kizárjuk.

Adatvédelmi okok miatt a kitiltott személyek listája nem elérhető, és harmadik féllel legyen az anyu, apu, barátnő, csapat managere soha nem osztunk meg. 

Fentebb olvasható információk tájékoztató jellegűek és nem áll módunkban további információt megadni. A kizárások nem képezik alku tárgyát.

Ha nem kaptál téjékoztatást a korlátozásról vagy felülvizsgálatot szeretnél kérni, lépj kapcsolatba velünk, kattints ide

Axxial Gaming
Szeged 2018

Axxial_Gaming_logo-whitered_no bg

Ilyés Árpád EV
Adószám: 57732705-1-43
1203 Budapest, Ősz utca 2.
OTP Bank Számlaszám: 11773085-00639417
esport@axxialgaming.hu

 

Borzák Attila e.v.
Nyilvántartási szám: 51249849
Adószám: 68115290-1-41