Csoport szabályok

Jelen szabályzat minden olyan csoportra, discord szerverre érvényes amiben az Axxial Gaming adminisztrátorként jelen van.

1.Tilos a Axxial Gaming csoportjaiban a hatályos jogszabályokba – különös tekintettel, de nem kizárólagosan a fogyasztóvédelemre, reklámozásra, szerzői jogra, adatvédelemre vonatkozó jogszabályokban foglaltakra -, vagy közerkölcsbe ütköző tartalmak elhelyezése.

2.Tilos a személyiségi, kisebbségi vagy közösségi jogokat, adatvédelmi törvényt sértő, diszkrimináló, gyűlöletkeltő beszéd.

3.Tilos az ilyen tevékenységre másokat felhívni, buzdítani, ebbe beleértve a vulgáris kifejezések használatát is.

4. Tilos másokat szidalmazni, szexuális, politikai, rasszista megnyilvánulás, a spamelés.

5. Tilos a jó hírnév megsértésére vagy az oldalunk és a csoportunk tagjainak félretájékoztatására alkalmas, nem bizonyított állítások tényként tálalása, vagy ennek sugalmazása.

6.Tilos a nyilvánvalóan provokációs célzattal, az érintettekből feltehetően heves indulatokat kiváltó megnyilvánulások posztolása.

7. Munkatársunk és moderátoraink zaklatása esetleges sértegetése privát üzenetben való megkeresése, automatikus kitiltást von maga után. Ha bárkinek mondanivaló, észrevétele van. Azt mindig az Axxial Gaming facebook oldalnak címezve küldjétek el, vagy az hello@axxialgaming.hu mail címre.

8. Tilos a duplikált posztolás és a “flood/spam”, azaz lényegében ugyanannak a hozzászólásnak több különböző felületre történő és/vagy ismételt beküldése.

9. Tilos a csoportjainkban minden nemű kereskedelmi tevékenység, min pl accountok eladása.

10.Tilos a folyamatos negatív kommentelés és bejegyzés létrehozása.

11. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy megoszd a stream(twich fb live, youtube) csatornád, vagy youtube videót amennyiben kiteszed a csoport lógoját és a csoporthoz vezető linket. A stream megosztás egyedi feltétele, hogy rendelkezz minimum 5 ezer követővel. Továbbá a csoport támájától eltérőcsatornát nem osztható meg, amennyiben mondjuk lolozol, nem oszthatod meg csgo stremed egy lolos csoportban.

Az Axxial Gaming moderátorai és adminisztrátorai egyedileg dönthetik el a szabályszegés függvényében milyen súlyos büntetést szabnak ki.

Nem elsődleges célunk az, hogy a közösségi oldalak által adott jogkörökkel éljünk és kitiltsunk bárkit is. Ez alapján, ha valakit kitiltunk, azt már nem bíráljuk felül.

2018.07.21

Budapest

A módosítás jogát fenntartjuk!

Ilyés Árpád EV
Adószám: 57732705-1-43
1203 Budapest, Ősz utca 2.
OTP Bank Számlaszám: 11773085-00639417
esport@axxialgaming.hu

 

Borzák Attila e.v.
Nyilvántartási szám: 51249849
Adószám: 68115290-1-41