Kezdetnek kattints rá arra a linkre amit a csoportban vagy oldalon megosztunk, majd regisztrálj egy battlefy fiókot. Ne aggódj nem nehéz
Első lépésként kattints ide :https://battlefy.com/
Ha a linket nyitod meg ezt fogod látni
Menj rá a create account feliratra
Ha gyorsan akarsz regisztrálni akkor Facebookos regisztráció ajánlott, ne feled ha facebook fiókod törlöd, akkor nem tudsz majd ismét belépni.

Ha mindent jól csináltál ezt fogod látni

Mint látod ezen a versenyen csak csapat regisztrálhat, egyes versenyeken 2 személy egy csapat, de van ahol 3 vagy 5 ember kell. Ha nincs csapatod nem vehetsz részt ezen a versenyen. De vannak olyan versenyeink is ahol free agent ként regisztrálhatsz.
Ez esetben a Battlefy program adja meg neked a társakat és az ellenfelet.

Bármelyik versenyre is jelentkezel, nagyon fontos, hogy a battlefyn a valós szervert és azt a felhasználó neved add meg amivel játszol. Ha elrontod vagy nem frissíted, előfordulhat hogy kizárunk a versenyből. Ha nevet váltasz vagy új fiókot hozol létre, battlefy fiókra akkor sincs újra szükséged, elég csak frissítened.

Ha ez sikerült, akkor egy új ablak jelenik meg, a szabályzat elfogadásáról. Ezt mindig érdemes elolvasni, mert bár a szabályok hasonlóak előfordul, hogy változik. Ha nevezel a verseny szabályok rád is vonatkoznak, amennyiben megszeged szankcióban részesítünk. (pl kizárás,nyeremény megfosztás,végleges eltiltás)

Ez utún követezik a csapat!!
Ha van már csapatod, csak válasz ki egyet, ha még nincs akkor create now team, majd a barátaidnak küld el a linket, Részletesen ezt nem mutatom képekkel, de gyerekjáték.
Azt jó ha tudod, a csapatot csak a kapitány vezetheti, a szervező csak vele tárgyal. A kapitány dönthet a tagokról is.
Ha meg van a csapat már csak becsekkolnod kell. Bár némelyik versenyt hamarabb szervezzük, a becsekkolás mindig a versenyt megelőző 1 óra vagy fél órában kezdődik. A becsekkolást mindig azon az oldalon teheted meg amelyik versenyen indulsz. Ha regisztráltál,de nem csekkoltál be, sajnos nem veszel részt a kupán. Egy zöld óra számol vissza mennyi idő van még hátra a csekkolásig. Érdemes azonban résen lenni, mert az auto chen in nem mindig megfelelő és lehetséges, hogy a szervező az automata chen inelőket nem engedi játszani.
Ha sikerült a csekkolás, de a társadnak fontos dolga akadt, és esetleg tudsz másikat aki jobb partnered lehet, amit kapsz linket, csak küld el neki. Battlefy tudni fogja, hogy ő a te társad és automatikusan melléd rakja,(neki is chek in elni kell)
Így néz ki a meghívó link, csak annak add meg akivel tényleg játszani akarsz. Ha valakit feleslegesen látsz a csapatodban, menj a battlefyn a profil/team és rakd ki onnan.
Ha mindent jól csináltál, akkor már csak meg kell várnod,hogy a versenyt vezető bíró/szervező indítsa a versenyt.
Addig is ellenőrizd magad, a Participants felirat alatt, ha minden jól megy, akkor a csapatodat megtalálod ott. Rá kattintva a csapat tagokat is megnézheted.
 
Más e-sport oldalakkal ellentétben nálunk nincs késői nevezés, minden játékosnak ugyanannyi ideje van nevezni, és csekkolni.Ha a Registration Closed feliratot látod, már nem nevezhetsz erre a kupára. Egyes versenyek régióhoz vannak kötve, ha te nem Magyarországon tartózkodsz akkor nem indulhatsz.
A verseny tábláját brackets felirat alatt találod, bár elvileg ez nem fontos a játékosoknak, csak akkor ha elakad a verseny érdemes rálesned. A verseny menetét mutatja, mi szervezők ezt figyeljük és ha hiba van betudunk menni a csapatokhoz.
Ha eljön az idő, megnyílik a felület, ahol láthatod kódodat a Custom gamehez, az ellenfél csapatot és annak tagjait. Látni fogsz egy képet segítségként, de én is bemutatom mi a dolgod.
 
A kapott kódot az ikon vagy Ctrl+C segítségével másolod és Ctrl+V kombinációval beilleszted a képen látható helyre.
 
Amennyiben nyersz, a következő meccs előtt is megjelenik az értesítés és a Go Match felirat.
Ezután nincs más dolgod, mint jól érezni magad.
Következő versenyeinket, megtalálod a battlefy oldalon is, https://battlefy.com/axxial természeten discord szerverünkön és csoportjainkban is megosztjuk, hogy le ne maradj
Ha további segítségre van szükséged azt discord segítségével kaphatod meg. A szerven az adminisztrátorok és a tagok mindig segítőkészek
Köszönjük, hogy velünk tartottál és bízunk benne, hogy tudtunk segíteni. Bármilyen kérdés felmerül, fordulj az adminokhoz és a moderátorokhoz bizalommal.
Axxial Tournament csapata

Ilyés Árpád EV
Adószám: 57732705-1-43
1203 Budapest, Ősz utca 2.
OTP Bank Számlaszám: 11773085-00639417
esport@axxialgaming.hu

 

Borzák Attila e.v.
Nyilvántartási szám: 51249849
Adószám: 68115290-1-41